Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Henkilökunta

Indian Christian Assemblies (ICA) on intialainen yhdistys, joka vastaa ICA-kodin toiminnasta. ICA:n hallituksen puheenjohtajana toimii Michael Balla, joka johtaa ICA-kodin ja ICA-seurakuntien toimintaa. Hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi kuusi jäsentä.

ICA-kodilla vaihtui vetäjäpariskunta lokakuussa edellisten vastuunkantajien siirryttyä uuden ICA-kirkon pastoripariskunnaksi. Kodin johtajana toimii evankelista, pastori Glady Babu ja vaimonsa Esther Rani. Pariskunnalla on tytär Ashirvad Krupa Sion (9), ja poika Nissi Krupa Halonen.

Glady Babu toimii myös apuna läheisessä ICA:n Chilakalapudin seurakunnassa.

Pienten poikien valvojina toimivat edelleen Devanandam Muthabathula ja vaimonsa Chitti Mani. Devanandam työskentelee myös toimistossa, missä kirjanpitovastuullisena toimii Vamsi Valiveti.

Uutena työntekijäpariskuntana ICA-kodille tulivat viime kesäkuussa Bala Krishna ja vaimonsa Annamma. Bala Krishna on monitoimimies, jolta sujuu työ kuin työ. Annamma valmistui sairaanhoitajaksi ja vastaa poikien terveydenhuollosta.

Glady Babu, Devanandam, Vamsi ja Bala Krishna ovat kaikki ICA-kodin kasvatteja.

Emmanuel ja Rosie Carol Mandelli. Emmanuel työskentelee ICA-kodin kokkina. Hän valmistaa pojille päivittäin aamiaisen, lounaan ja päivällisen. Hänen vaimonsa Rosie työskentelee kodilla monissa avustavissa tehtävissä. Heillä on kaksi poikaa. Emmanuel on kotimme kasvatti. Rosie puolestaan tuotiin 4-vuotiaana vuonna 1974 kasvattitytöksi kodin perustajan Armas Halosen vaimolle Helen Haloselle.

Ruoanvalmistuksen ja siivouksen parissa työskentelevät sisaret Joythi, Sujatha ja Vijaya.
Munni ja Srinu Rachakula vastaavat ICA-kodin poikien ja henkilökunnan vaatteiden ja muiden tekstiilien pesusta. Tehtävä on mittava, ja työviikosta kuluukin neljä päivää pesemisen ja kaksi silittämisen parissa. Srinu on 25-vuotta pesijäpariskuntana toimineiden Nagulameeran ja Chandbeen poika. Vanhempien jäätyä eläkkeelle miniä on ottanut päävastuun vaatehuollosta ja poika toimii myös osa-aikaisena valvojana.